Inspiratiesessie circulaire revolutie: bouwen en klimaat

25 mrt

Datum

25 maart

Tijd

15:00 – 18:00 uur

Locatie

Online

Doelgroep

Het partnernetwerk van House of Leisure, Station88 en Een Gezond Leisureklimaat, en iedereen die interesse heeft in het onderwerp

Omschrijving

Na het succesvolle Storytelling-evenement in september organiseren House of Leisure, Station88 en Een Gezond Leisureklimaat een nieuw evenement over de Circulaire Revolutie: bouwen en Klimaat. Het zal via een livestream gratis toegankelijk zijn. Tijdens dit evenement kun je je laten inspireren en motiveren door actuele thema’s binnen de circulaire leisure-economie.

Dagvoorzitter Helga van Leur laat je zien hoe het klimaat verandert, wat dat voor gevolgen heeft en vooral wat je daaraan kunt doen. Spreker Marco Vermeulen neemt je mee in de wereld van het biobased bouwen. Met deze ervaren en fascinerende sprekers en een panel van inspirerende ondernemers en bestuurders ga je een mooie middag beleven!

Programma

15.00 uur – Opening door dagvoorzitter Helga van Leur
15.05 uur – 
Het belang van een circulaire economie voor de regio, MKB en de Leisure sector  – door Joost Melis, August de Vocht en Nicole van Hoof
15.25 uur – Helga van Leur over CO2-reductie & klimaatadaptatie
15.55 uur – Q&A Helga van Leur
16.05 uur – Marco Vermeulen over Biobased Bouwen
16.35 uur – Q&A Marco Vermeulen
16.50 uur – Paneldiscussie
17.30 uur – Afscheid van Mario Jacobs (Wethouder gemeente Tilburg)
17.45 uur – Wrap-up door dagvoorzitter Helga van Leur
18.00 uur – Afsluiting evenement

Aanmelden en meer informatie

Wil je je aanmelden voor dit evenement? Dat kan met dit aanmeldformulier. Voor meer informatie over het evenement, de sprekers en het programma kun je de berichten volgen via het Facebook Event en het LinkedIn Event. Zet jezelf op ‘geïnteresseerd’ of ‘aanwezig’ om meldingen te kunnen ontvangen.

« Terug

Sluiten