Regionale Klimaat2daagse 2021

03 nov

Datum

Woensdag 3 en donderdag 4 november 2021

Locatie

De Regionale Klimaat2daagse vindt online en fysiek plaats.

Omschrijving

De Klimaat2daagse is de jaarlijkse conferentie van het programma klimaatadaptatie van de Regio Noordoost Brabant (RNOB). Tijdens de Klimaat2daagse 2021 mag je mee op klimaatsafari. De RNOB vergelijkt het veranderende klimaat met wildlife tijdens een safari: allebei kunnen ze heel gevaarlijk zijn. Tijdens de Regionale Klimaat2daagse krijg je een goede voorbereiding en uitrusting om met jouw lokale klimaatuitdaging aan de slag te gaan.

Het ochtendprogramma vindt online plaats en duurt van 10:00 – 12:30 uur. ’s Middags kan iedereen die meewil op safari gaan. De safari begint om 14:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Op woensdagmiddag gaan deelnemers op safari in ’s Hertogenbosch. Je trekt dan samen met andere deelnemers langs inspirerende vergroeningsprojecten van woningcorporatie Zavaz. Op donderdagmiddag ga je op expeditie door het Beekdal.

Aanmelden en meer informatie

Wil je meedoen aan een van de excursies? Meld je dan van tevoren aan want er kunnen maximaal twintig deelnemers meedoen. Om je aan te melden kun je een mail sturen aan Ebbeny Janssen via ebbeny.jansen@rhdv.com. Laat in de mail weten aan welke excursie je mee wilt doen. Wil je meer informatie over het programma en over hoe je kunt deelnemen aan de online sessies? Ga dan naar de website van Fijn in Brabant.

« Terug

Sluiten