Kom verder met klimaatadaptatie

woensdag 12 februari 2020

Staat jouw organisatie voor de vraag ‘hoe verder met klimaatadaptatie?’ en kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Loop je tegen vragen aan wie te betrekken bij de verdere aanpak van klimaatadaptatie na de stresstest? Of wil je het belang van klimaatadaptatie beter uitleggen aan collega’s? Maak dan gebruik van het aanbod om hierbij ondersteuning te krijgen vanuit de provincie Noord-Brabant. 

De provincie Noord-Brabant heeft opdracht verleend aan Twan Tiebosch en Karin Bleeker voor ondersteuning van gemeenten, waterschappen en regionale samenwerkingen. Twan Tiebosch zet zich in om te ondersteunen bij de vernieuwde aanpak voor klimaatadaptatie in 2020. Hij gaat aan de slag met het verbreden, verbinden en versterken van de volgende stap die overheden en niet-overheden moeten zetten om eind 2020 tot een gezamenlijk uitvoeringsprogramma voor Zuid-Nederland te komen. Karin Bleeker is beschikbaar voor alle, meer praktische, hulpvragen omtrent klimaatadaptatie binnen gemeenten. Daar waar drempels ervaren worden of ideeën nodig zijn kan zij bijspringen.

Kom verder met klimaatadaptatie.png

Wat we kunnen bieden richting gemeenten

Samen verkennen we de eerste stappen die we kunnen zetten om verder te komen. Zijn je collega’s al voldoende aangehaakt? Of heb je de interne stakeholders al voldoende in beeld en vraag je je af welke boodschap je ze wil meegeven? Dan kunnen we je wellicht verder helpen.

Ook voor praktische ondersteuning ben je van harte welkom om contact op te nemen. Denk aan ideeën geven en helpen opstarten van bewustwordingsacties, hulp bij het opstarten van de risicodialoog, voorbeeldbrieven aan de raad of elke andere vraag met betrekking tot klimaatadaptatie.

Samen vullen we de afgesproken werkzaamheden in. Per gemeente is een inzet van 1 à 2 dagen per adviseur beschikbaar. In totaal is ruimte voor maximaal 20 gemeenten, dus wacht niet te lang met je aanvraag. Onze inzet wordt gedekt door de provincie. Werk je niet bij een gemeente, maar heb je wel een hulpvraag? Ook dan helpen we je graag verder.

Wat we van je vragen

Zet de eerste stap, neem contact op en laat je inspireren. Samen komen we verder!

Contactgegevens

Twan Tiebosch
twan@esplanada.nl
0618116684

Karin Bleeker
zidr.denbosch@gmail.com
0610112388

« Terug

Sluiten