Mobiliteit & duurzaamheid - scholenopdracht

Klimaatwarenhuis Overzicht

Scholenopdracht.jpg
Mobiliteit & duurzaamheid - scholenopdracht

Toelichting

Het klimaat is aan het veranderen. Deze zomer hebben we voor het eerst de 40 graden gehaald in Nederland. Een nieuw record. We zien ook dat als het regent, dat het langer en meer regent dan een aantal jaren geleden. In de wijk en in de stad moeten de mensen zich op een zo duurzaam mogelijke wijze van A naar B kunnen verplaatsen. Hoe komen al die mensen bij hun woning en gaan ze naar hun werk? Omdat fietsen een erg duurzame manier van transport is zal dit gestimuleerd moeten worden. Maar hoe? De gemeente {…} organiseert een wedstrijd voor de eerstejaars leerlingen van {…} rondom de actuele thema’s duurzaamheid, mobiliteit en klimaatveranderingen.

In het draaiboek 'Scholenopdracht mobiliteit en duurzaamheid' staat de opzet van de wedstrijd beschreven. Duidelijk beschreven staat wie, wat doet. Wat daar voor nodig is en wanneer het klaar dient te zijn.

In het draaiboek 'Eindronde scholenopdracht mobiliteit en duurzaamheid' staat specifiek de opzet van de eindronde omschreven; van presentaties tot criteria voor de jury.

Meer informatie? Neem contact op met Monique Weber | Mijn Gemeente Dichtbij

Downloads

Sluiten