Prijsvraag Natuur in Eigen Hand 2024

maandag 01 juli 2024

Goed nieuws voor Brabanders die aan de slag willen met de ontwikkeling van natuur in de stad of het buitengebied én wel wat financiële steun kunnen gebruiken. Dit jaar vindt de zesde editie van Natuur in Eigen Hand plaats. Doe je mee aan de prijsvraag? Dan maak je kans op een bijdrage van € 5.000.

Natuur in eigen hand

Jaarlijks reiken de initiatiefnemers van Natuur in Eigen Hand prijzen uit aan Brabantse projecten die mensen in beweging brengen en een bijdrage leveren aan biodiversiteit. De drie beste plannen worden beloond met een eenmalige bijdrage van € 5.000.

Hoe kun je meedoen?

Schrijf jouw natuurplan op in maximaal 2 A4 en vermeld daarbij je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Stuur je plan voor donderdag 19 september op naar info@groenontwikkelfondsbrabant.nl. Je maakt kans op een bijdrage als jouw plan:

  • origineel is;
  • mensen in beweging brengt;
  • impact heeft;
  • bijdraagt aan verbetering van de biodiversiteit;
  • binnen één jaar wordt uitgevoerd; 
  • een globale begroting bevat;
  • wordt gerealiseerd in de provincie Noord-Brabant.

Meer informatie vind je op de website van IVN.

Prijsuitreiking in oktober

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens Natuur in Eigen Hand op donderdag 10 oktober 2024, de jaarlijkse bijeenkomst voor Natuurliefhebbers die willen bijdragen aan een groener Brabant. Tijdens de bijeenkomst leer je van inspirerende voorbeelden en bieden we handvaten om je idee om te zetten in realisatie. De bijeenkomst vindt plaats in Boerderij ’t Dommeltje in Boxtel. Meld je aan.

Natuur in Eigen Hand 2024

Natuur in Eigen hand is een initiatief van de provincie Noord-Brabant, Groen Ontwikkelfonds Brabant, IVN Natuureducatie Brabant, het coördinatiepunt landschapsbeheer van het Brabants Landschap en de Brabantse Milieufederatie.

Download de online flyer

« Terug

Sluiten